Joyce, 42 jaar, samenwonend met Johan en Daphne en helemaal gek van handbal en reizen.

Plannen, coördineren en organiseren vind ik geweldig. In mijn werk hou ik overzicht, kan ik veel dingen tegelijk en ga ik altijd voor het best haalbare resultaat. Ik ben goed in dingen analyseren en uitzoeken maar ik hou ook van aanpakken en ben praktisch ingesteld. Als je aan mij een opdracht verstrekt, ben je er zeker van dat je gedegen werk krijgt. Lange vergaderingen of ergens omheen draaien zijn niet aan mij besteed. Ik sta m’n mannetje, ben positief kritisch en soms een tikkeltje direct. Ik durf mensen aan te spreken zodat dingen voor elkaar komen en neem regelmatig initiatief om zaken te verbeteren. Betrokken bij mijn werk maar zeker ook bij de mensen om me heen. Bij oud-collega’s en vrienden sta ik bekend als iemand die altijd de verbinding zoekt, graag samenwerkt en afspraken nakomt.

Mijn vaste dienstverbanden (17 jaar) waren met name op marketing- en communicatieafdelingen bij grote bedrijven zoals ENCI, Philips en APG. Als communicatiemedewerker, projectcoördinator en (juridisch) adviseur. Op LinkedIn vind je een compleet overzicht van mijn werkervaring en opleidingen.