Ik ben inzetbaar als projectcoördinator en voor organisatorische en managementondersteuning. De ideale oplossing om incidenteel of structureel extra ondersteuning in te huren. Dit kan op kantoor, vanuit mijn eigen werklocatie of beide. Geen probleem. Samen bekijken we de meest passende oplossing om de opdracht in combinatie met jouw wensen zo succesvol mogelijk in te vullen.

Projectondersteuning
Of het nu om een groot of klein project gaat, een langlopend project of een project dat met spoed af moet: elk project kan wel wat overzicht en ondersteuning gebruiken. Ik heb veel ervaring met projectondersteuning in allerlei vormen.

Organiseren en coördineren
Het organiseren van bijeenkomsten en evenementen en het coördineren van communicatiemiddelen zoals een website, nieuwsbrieven, mailings, jaarverslagen of een personeelsblad kost veel tijd. Ik kan het allemaal voor je regelen.

Managementondersteuning
Data verzamelen, invoeren, analyseren en uitwerken in een rapportage: dat kan ik je uit handen nemen. Net zoals het opstellen van agenda, notulen en actiepunten voor een bijeenkomst.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarmee ik je kan helpen. Ondernemers hebben met zoveel verschillende werkzaamheden te maken, dat het onmogelijk is om een complete lijst van taken te maken waarmee ik je kan helpen. Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met me op. Ik kan heel veel, doe heel veel graag én sta bovendien ook altijd open om nieuwe dingen te leren.